Bilprodukter

Bilprodukter er et strategisk markedsområde for IV Group. For øyeblikket er vår målrettede markedsposisjon å selge til nivå 1 underleverandører for de største bil OEMene. Vi samarbeider allerede med flere nivå 1 underleverandører i bilsegmentet.

Vår virksomhet er godt tilrettelagt for å støtte selektive områder i bilsegmentet, hovedsakelig rettet mot mindre deler med høy presisjon og/eller kosmetiske krav.

Vi har et kvalitetsstyringssystem som sørger for kontinuerlig forbedring, med vekt på forebygging av mangler, variasjoner og avfall. Dette er en del av IATF 16949: 2016-sertifiseringen som vi har hatt siden 2017 (TS 16949-sertifisering siden 2009) på IV Techmould i Suzhou.

Forståelsen, kunnskapen og erfaringen fra bilindustrien som vi har opparbeidet oss gjennom årene gjør oss til en god samarbeidspartner som hjelper deg med å utvikle produktet ditt og bringe det til markedet i tide.

Vi har også vårt eget verktøy som gjør at vi er godt rustet til å bistå kundene våre innen bilbransjen med høypresisjonsformer, eller skaffe dem fra vårt nettverk av godkjente verktøymakere. Dette er en viktig og veldig verdifull kobling som sikrer at vi har stabile leveranser til kunder som trenger høye volum av presisjonsdeler.

I tillegg til normale tekniske presisjonsdeler av plast, fokuserer vi også på utskiftning av metall og spesielle tekniske komponenter, inkludert kombinasjoner av flere materialer i samme komponent, dekorasjon og montering. Vi er en leverandør som fokuserer på å tilby merverdi gjennom prosesser og vertikal integrasjon, og være en løsningsleverandør for deg som kunde.

Når du utvikler nye og avanserte deler ved bruk av nye teknologier og skyver grensene for hva som er testet eller er mulig, er tidlig involvering av leverandør viktig. Vi deler vår kunnskap og erfaring som verktøymaker og produksjonspartner for å gi deg en best mulig løsning og kvalitet på sluttproduktet.