Industriprodukter

IV Group støtter et bredt spekter av ledende kunder innen markedssegmentet Industri & Forbruker.

Tilbudene våre er fokusert rundt vår kjerneprosess med sprøytestøping. I tillegg til sprøytestøpsprosessen har vi også andre prosesser som gir verdiøkning for våre kunder. Eksempelvis maling i vår robot lakkanlegg, trykk og forskjellige monteringsmetoder.

Vi har også et nettverk av leverandører som vi administrerer gjennom vår forsyningskjede, noe som gjør at vi kan tilby vår utvidede bistand på et bredt spekter av komplekse produkter. Inkludert metaller, PCB, forskjellige antenneløsninger, metallisering, etc.

I en av våre fabrikker i Norge har vi muligheten for Lean PVD. Dette er en metalliseringsprosess som er fullstendig automatisert og satt opp i direkte tilknytting til sprøytestøpemaskinen.

Vi har god kunnskap og erfaring med innsatsstøping i forskjellige typer produkter, hovedsakelig innføring av metall enten i form av stemplet platemetall eller forskjellige typer skrueinnsatser.

Vi samarbeider tett med kundene våre for å utvikle langsiktige forhold og for å skape et best mulig produkt. For å gjøre dette fokuserer vi på sterk prosjektledelse, tidlig involvering, engineering og utviklingsstøtte, noe som fører til et optimalisert produkt for dere.idlig involvering, engineering og utviklingsstøtte, noe som fører til et optimalisert produkt for dere.